CT Bil o Plåt AB

Hej och hallå alla goa gubbar och glada gummor! Idag ska jag skriva ett inlägg om CT Bil o Plåt eftersom jag tänkte att det alltid finns behov hos er läsare att anlita er av en bra bilverkstad i Enköping. Nu råkar det vara så att jag faktiskt har flest följare i den här bloggen som bor i Enköping med omnejd, därför är mina inlägg nästan alltid sådana som handlar om sånt som kan vara bra att veta för er som bor här. Jag älskar Enköping, men jag jobbar några mil bort i Hallstahammar och är helt beroende av bilen. Dessutom med fru och tre barn så måste vi åka och storhandla på Coop varje vecka. Hur roligt på en skala från ett till tio skulle det vara att sitta med alla kassarna på bussen? Bäst är det ju att ha en bil i toppskick! Jag är säker på att många av er är lika beroende av er bil som jag är av min och därför ska jag tipsa er om CT Bil & Plåt, för det här är en bilverkstad i Enköping där det går att få hjälp med det allra mesta som har med bilservice och bilreparationer att göra. Till exempel lagning av rost, däckbyten, bromsbyten, oljebyten, felsökning och mycket mer. Jag uppskattar att killarna på det här företaget verkligen är experter och att de därför kan hjälpa alla som behöver hjälp av en bilverkstad i Enköping, oavsett vad det är för märke eller modell på bilen. En annan sak som är så bra med CT Bil o Plåt är att det är billigt att anlita sig av dem. Jag undrar ibland varför folk betalar onödigt höga priser på andra verkstäder, när det går att få lika bra, om inte bättre hjälp på CT Bil o Plåt!